close

Cooperation Manual


Εισαγωγή

Αγαπητέ Συνεργάτη, Φίλε Ιδιοκτήτη

Πρώτα από όλα θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες της Εταιρείας για την μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία, τόσον εκ μέρους του Ιδιοκτήτη και Διευθύνοντα της EOS Villas κ. Σωφρόνιου Σπλαγκούνια, όσον εκ μέρους των συναδέλφων μου, αλλά και εμένα προσωπικά, αφού μαζί καλούμαστε να λύσουμε τα όποια προβλήματα εμφανίζονται κατά καιρούς.

‘Εχοντας υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενες δύο χρονιές (θα έλεγα με απόλυτη επιτυχία), την αβεβαιότητα που παρουσιάζει η τουριστική αγορά στην παρούσα φάση, αλλά και τις αυξανόμενες από καιρό σε καιρό απαιτήσεις των πελατών, θεώρησα επιβεβλημένη αυτή την επαφή, προκειμένου να υπενθυμίσω, να επεξηγήσω και να αποσαφηνίσω ορισμένα σημαντικά στοιχεία που απορρέουν από την συνεργασία μας και αποτελούν κοινές μας υποχρεώσεις προς τους πελάτες.

Είναι γνωστή – στους παλαιότερους τουλάχιστον συνεργάτες – η άποψη και πολιτική μας, να γνωρίζει η EOS Villas έγκαιρα και εν τη γεννέσει του οιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Για τον λόγο αυτό έχω τεθεί προσωπικά στη  διάθεσή σας, σε καθημερινή βάση, ώστε ΜΑΖΙ και εύκολα να αντιμετωπίζουμε κάθε περιστατικό.

Με αυτό δεδομένο, παρακαλώ επιτρέψτε μου να συστήσω την απρόσκοπτη προσοχή σας και συνεργασία στα παρακάτω ζητήματα – υποχρεώσεις:


Κρατήσεις - Καθαρισμοί - Πελάτες κλπ.

Η EOS Villas έχει αποστείλει σε κάθε ιδιοκτήτη / συνεργάτη, με την υπογραφή του συμβολαίου συνήθως, έναν σύνδεσμο (App), μέσω του οποίου ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να ενημερωθεί και να διαχειριστεί τις κρατήσεις του, τα τιμολόγια, τις πληρωμές του ή τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ακόμη έχει την δυνατότητα να καθορίσει τον καθαρισμό της ιδιοκτησίας ή να βρει τις απαντήσεις σε κάθε απορία αναφορικά με τα στοιχεία των κρατήσεών του.

Το σημαντικότερο της χρήσης αυτού του συνδέσμου είναι το γεγονός ότι κάθε ιδιοκτήτης δύναται  να προσθέσει μία δική του κράτηση ή να αποδεσμεύσει την ιδιοκτησία για κάποιο χρονικό διάστημα, που ενδεχόμενα θα επιθυμούσε ο ίδιος για δικούς του λόγους.

Κατ’ αυτό τον τρόπο αποφεύγονται διπλοκρατήσεις και αποζημιώσεις, για τις οποίες η ΕΟS Villas δεν θα φέρει καμμία ευθύνη.

Οι συνάδελφοί μου είναι πάντα στην ευγενική σας διάθεση για βοήθεια προς γνώση του απλού αυτού συστήματος ή οιαδήποτε άλλη διευκρίνηση.


Ενημέρωση για αλλαγές στις ιδιοκτησίες

Αποτελεί υποχρέωση υψίστης σημασίας η ενημέρωση μας για κάθε αλλαγή που αφορά την εικόνα ή την απρόσκοπτη λειτουργικότητα της ιδιοκτησίας που τυχόν να επειρεάσει την άνεση των διακοπών του πελάτη, όπως π.χ.:

·        ΑΛΛΑΓΗ κωδικού κλειδούχου (Key safe)

·        Αφαίρεση χρηματοκιβωτίου ή αλλαγή κωδικού

·        ΑΛΛΑΓΗ κωδικών διαδικτύου (Wi Fi Internet)

·        ΑΛΛΑΓΗ χρωμάτων εσωτερικά – εξωτερικά της ιδιοκτησίας

·        ΑΛΛΑΓΕΣ επίπλωσης

·        Απροσδόκητο πρόβλημα δυσλειτουργίας ή παύσης εξοπλισμού, όπως π.χ. αντλία πισίνας, θερμοσίφωνας, πλυντήριο, φούρνος μικροκυμάτων, ηλεκτρική κουζίνα και - εν γένει - ο,τιδήποτε άλλο έχει συμφωνηθεί να απολαμβάνει ο πελάτης και πρόκειται να το στερηθεί, ακόμη και για λόγους που ενδεχόμενα – κάποιες φορές – να είναι υπεράνω των δυνατοτήτων σας.

·        Επίσκεψη τεχνικού για αποκατάσταση βλάβης, συνεργείο καθαρισμού, κηπουρού, κλπ

Σε συνέχεια των παραπάνω, από την πλευρά μας, υπάρχει η μέγιστη καλή διάθεση να μην ενοχλούμε αναρμόδιους κάθε φορά που οι πελάτες μας αναφέρουν ένα πρόβλημα. Με αυτό δεδομένο, είναι άκρως αναγκαίο να γνωρίζουμε για κάθε ιδιοκτησία τον αρμόδιο τεχνικό ή πρόσωπο, στο οποίο θα πρέπει να απευθυνόμαστε ανάλογα με το είδος του προβλήματος / βλάβης.

Αποτελεί λοιπόν υποχρέωση του κάθε ιδιοκτήτη να μας γνωρίσει τα στοιχεία (όνομα και αριθμό τηλεφώνου) του εντεταλμένου προσώπου (συντηρητή) κατά περίπτωση.

Ιδιοκτήτες διαμένοντες εκτός περιοχής και επιθυμούν να γνωρίζουν τις ανάγκες – προβλήματα της ιδιοκτησίας τους συνιστάται ή να μας το γνωρίσουν εκ των προτέρων ή να συννενοηθούν ανάλογα με τους συντηρητές τους.


Ζημιές – αποζημιώσεις

Η Eos Villas έχει διαχρονικά αποδείξει ότι - σε κάθε περίπτωση - κάνει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για αποκατάσταση οιασδήποτε ζημίας προκύψει και – θεωρώ ότι – δεν υπάρχει κανένας δυσαρεστημένος συνεργάτης ως προς αυτό μέχρι σήμερα.

Η προσπάθεια αυτή είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα συνεχιστεί από την πλευρά μας, με την προϋπόθεση ότι πάντα θα τηρούνται και από την πλευρά των ιδιοκτητών οι παρακάτω υποχρεώσεις:

1.- Έγκαιρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για την προκληθείσα ζημία.

Ζημίες που αναφέρονται μετά την αναχώρηση του πελάτη δεν πρόκειται να γίνουν απαραίτητα αποδεκτές, δεδομένου ότι δεν θα μπορούμε να αποδείξουμε ότι τις έκανε ο συγκεκριμένος πελάτης.

Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος στην ιδιοκτησία κατά την διαμονή των πελατών από τον ιδιοκτήτη ή το προσωπικό συντήρησης, πρέπει να είναι λεπτομερής και αδιάλειπτος.

2.- Η λήψη φωτογραφιών της ζημίας είναι πλέον απαραίτητη, ως αδιαμφισβήτητο στοιχείο στην διεκδίκησή  για αποζημίωση. Χωρίς αυτού του είδους την καταγραφή (φωτογραφία) η προσπάθεια διεκδίκησης γίνεται εξαιρετικά δύσκολη και σε περιπτώσεις ακατόρθωτη, ειδικά εάν ο πελάτης έχει κλείσει τις διακοπές του μέσω τρίτου συνεργάτη.

3.- Πελάτες που δείχνουν να μην σέβονατι μία ιδιοκτησία ή είναι νεαροί και μεθάνε σε νυχτερινά πάρτυ (τα οποία απαγορεύονται αυστηρά σε όλες τις ιδιοκτησίες) πρέπει να αναφέρονται σε εμάς έγκαιρα, ώστε να αποτρέψουμε τα χειρότερα.

4.- Ζημίες οι οποίες προέρχονται από φυσική φθορά, αστάθεια της ηλεκτρικής τάσης ή άλλων εξωγενών παραγόντων, αμέλεια του ιδιοκτήτη ή του ενασχολούμενου με την ιδιοκτησία προσωπικού, είναι ευνόητο ότι σε καμμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να αποκατασταθούν.

5.- Ομπρέλες πισίνας: Γίνεται ειδική αναφορά στις ομπρέλες της πισίνας, καθότι αποτελεί την συχνότερη αιτία παραπόνων και διενέξεων μεταξύ ιδιοκτητών, πελατών, γραφείου.

Κατά την υπογραφή του μεταξύ μας συμφωνητικού έχει αποσαφηνιστεί ότι η EOS Villas θα αποζημιώσει μία και μόνον ομπρέλα πισίνας ανά σαιζόν και αυτό εφόσον αποδεδειγμένα η ομπρέλα σπάσει απο κακή χρήση των πελατών.

Οι άνεμοι που κατά καιρούς πνέουν στις διάφορες περιοχές αποτελούν – δυστυχώς – την συχνότερη αιτία καταστροφής των ομπρελών στις πισίνες.

Η EOS Villas ενημερώνει εκ των προτέρων τους πελάτες ότι οφείλουν, φεύγοντας από την ιδιοκτησία για εκδρομή, φαγητό, κλπ, να κλείνουν τις συγκεκριμένες ομπρέλες. Είναι θέμα κοινής λογικής η παραδοχή ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί κατά περίπτωση από την πλευρά μας, για πολλούς πρακτικούς λόγους.

Παρακαλούμε και επιζητούμε την μέγιστη προσοχή και συνεργασία όλων των ιδιοκτητών (και ενασχολούμενου προσωπικού) στο εν λόγω θέμα, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζημίες αυτού του είδους.

Με δεδομένο το γεγονός ότι οι περισσότεροι διαμένουν σε κοντινές προς τις ιδιοκτησίες περιοχές, ευκταίο θα ήταν, εφόσον αντιληφθούν αιφνίδια αλλαγή του καιρού ή ενδυνάμωση του ανέμου να κάνουν τον κόπο και να επισκεφθούν την ιδιοκτησία, ώστε να ελέγξουν προσωπικά το καλό της κατάστασης (ομπρέλες κλεισμένες, παράθυρα και καρέκλες ασφαλισμένες,  καγκελόπορτες σε σωστή θέση ).

Παραμένει θέμα πέραν κάθε συζητήσεως η υποχρέωση του ιδιοκτήτη να παραδίδει την ιδιοκτησία κατά την άφιξη ή ενδιάμεσο καθαρισμό πεντακάθαρη, με τηρούμενους όλους τους κανόνες Υγιεινής και όλες τις συμφωνημένες παροχές (ηλεκτρικές συσκευές, επίπλωση, κλπ) σε άριστη λειτουργικότητα.

Δυστυχώς, διαπιστώσαμε τα δύο τελευταία χρόνια, με πρόσχημα τους περιορισμούς της πανδημίας, μία τεράστια χαλάρωση στο θέμα του καθαρισμού, η οποία δημιούργησε υπέρογκα παράπονα και προβλήματα.

Πελάτες αποζημιώθηκαν, ιδιοκτησίες δυσφημίστηκαν με αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, συνεργάτες στεναχωρέθηκαν, επιπλέον έξοδα δημιουργήθηκαν.

Ευελπιστούμε ότι οι παραπάνω λυπηρές εμπειρίες μετατράπηκαν σε μία άκρατη σωφροσύνη για όλους μας, ώστε να βελτιωθούμε το μέγιστο στην συγκεκριμένη παρεχόμενη υπηρεσία – υποχρέωση. Με αυτό δεδομένο, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την νέα κατάσταση πραγμάτων από την φθίνουσα πορεία της πανδημίας, υπενθυμίζουμε παρακάτω το από κοινού συμφωνημένο πρόγραμμα καθαρισμών των ιδιοκτησιών:

(Το πρόγραμμα δεν αφορά ιδιοκτησίες στις οποίες υπάρχει καθημερινός καθαρισμός!)

1.- Για διαμονή έως 4 ημέρες

Γίνεται μόνο καθαρισμός κατά την άφιξη

2.- Για διαμονή διάρκειας μέχρι 5 ημερών

Καθαρισμός κατά την άφιξη

Αλλαγή πετσετών την 3η ημέρα και αδειασμα κάδων απορριμάτων

3.- Για διαμονή 6 ή 7 ημερών

Καθαρισμός κατά την άφιξη

Ενδιάμεσος καθαρισμός την 3η ή 4η ημέρα (αλλαγή πετσέτες) και αδειασμα κάδων απορριμάτων

4.- Για διαμονή άνω των 7 ημερών

Συνδιασμός των παραπάνω με αναγκαίο καθαρισμό (πετσέτες και σεντόνια)  την έβδομη ημέρα

(π.χ. Για διαμονή 12 ημερών θα πρέπει να γίνουν τα παρακάτω:

Καθαρισμός άφιξης

Ενδιάμεσος καθαρισμός την 3η ή 4η ημέρα

Καθαρισμός την 7η ημέρα

Αλλαγή πετσετών την 10η ημέρα και αδειασμα κάδων απορριμάτων


Σκουπίδια και αποκομιδή

Έχει παρατηρηθεί κατ’ επανάληψη, συνεργεία καθαρισμού ή καθαρίστριες, που επισκέπτονται μία ιδιοκτησία για ενδιάμεσο καθαρισμό ή αλλαγή πετσετών να αμελούν παντελώς τον έλεγχο των εσωτερικών κάδων απορριμάτων φροντίζοντας για την απομάκρυνση των σκουπιδιών.

Επειδή πρόκειται για μία υποχρέωση υψίστης σημασίας, εφόσον αφορά την προσωπική υγεία των πελατών αλλά και εν γένει την δημόσια υγεία, αιτείται απαρέγκλιτα η ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια όλων των εμπλεκομένων με αυτό, ώστε να μην παραμένουν απορρίματα στην ιδιοκτησία μετά την αναχώρησή τους.

Σε συνέχεια αυτού, και με δεδομένο το γεγονός της πλήρους ανυπαρξίας Δημοτικών κάδων απορριμάτων στις διάφορες γειτονιές, συνιστάται – εφόσον αυτό είναι δυνατόν – η τοποθέτηση εκ μέρους των ιδιοκτητών ενός ιδιωτικού κάδου σε μέρος κατάλληλο από άποψη υγιεινής και αισθητικής, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να αδειάζουν τα εσωτερικά καλαθάκια/κάδους από τυχόν δύσοσμα και ανθυγιεινά απορρίμματα.

Η τήρηση των κανόνων υγιεινής δεν είναι απλά μία μέγιστη κοινή υποχρέωση, αλλά και ένδειξη του μεγέθους του πολιτισμού που διέπει τον κάθε ένα από εμάς.


Ασφάλεια

1.- Θεωρείται αυτονόητη / απαραίτητη η ασφάλιση κάθε ιδιοκτησίας με Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης, αντίγραφο της οποίας συνιστάται να προσκομίζεται στο γραφείο μας.

2.- Συνάδελφοι της EOS Villas πραγματοποιούν σε κάθε ιδοκτησία περιοδικούς ελέγχους Ασφάλειας εγκαταστάσεων και Υγιεινής, (Ηealth & Safety Checks) έκθεση των οποίων αναρτούν στον σύνδεσμο (App) κάθε ιδιοκτησίας. Αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας και σημασίας η μελέτη της συγκεκριμένης έκθεσης και πιστή εφαρμογή των οδηγιών που παραθέτονται για αποκατάσταση / συμπλήρωση, τόσο από τον ιδιοκτήτη όσον και από το ενασχολούμενο προσωπικό.

Ζημίες ή ελλείψεις που έτυχε να καταγραφούν στο παρελθόν και δεν διαρθώθηκαν – συμπληρώθηκαν δημιούργησαν μέγιστες υποχρεώσεις για αποζημίωση ή αρνητικότατα σχόλια στο διαδίκτυο.

3.- Από τούδε και στο εξής, δεδομένων των συχνότατων διακοπών του  ηλεκτρικού ρεύματος, παρακαλούνται  θερμά, άπαντες οι ιδιοκτήτες να εφοδιάσουν τις ιδιοκτησίες τους με ένα ή δύο ηλεκτρικά φανάρια μπαταρίας (φακούς) [flashlights – torches] ανάλογα του μεγέθους της ιδιοκτησίας και να αποφεύγουν την παροχή κεριών ή άλλων ειδών φωτισμού, τα οποία θα μπορούσαν να προξενήσουν εμπρησμό.

4.- Η πλήρης λειτουργικότητα, ασφάλεια και υγιενή της πισίνας, όπως και όλων των συναφών εγκαταστάσεών της είναι ευνόητο ότι πρέπει να αποτελούν την μέγιστη προτεραιότητα, τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του συντηρητή της, προς αποφυγή ατυχήματος.

5.- Θεωρείται δεδομένη – τέλος – η ύπαρξη σε κάθε ιδιοκτησία: Ανιχνευτή καπνού (από 1 σε κάθε όροφο), πυρίμαχης κουβέρτας (στην κουζίνα), πυροσβεστήρων και φώτων στις εξόδους κινδύνου σύμφωνα με τις οδηγίες του Πυροσβεστικού Σώματος.


Υποχρεώσεις κατά την άφιξη των πελατών

1.- Θεωρείται αυτονόητη / απαραίτητη η ασφάλιση κάθε ιδιοκτησίας με Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης, αντίγραφο της οποίας συνιστάται να προσκομίζεται στο γραφείο μας.

2.- Συνάδελφοι της EOS Villas πραγματοποιούν σε κάθε ιδοκτησία περιοδικούς ελέγχους Ασφάλειας εγκαταστάσεων και Υγιεινής, (Ηealth & Safety Checks) έκθεση των οποίων αναρτούν στον σύνδεσμο (App) κάθε ιδιοκτησίας. Αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας και σημασίας η μελέτη της συγκεκριμένης έκθεσης και πιστή εφαρμογή των οδηγιών που παραθέτονται για αποκατάσταση / συμπλήρωση, τόσο από τον ιδιοκτήτη όσον και από το ενασχολούμενο προσωπικό.

Ζημίες ή ελλείψεις που έτυχε να καταγραφούν στο παρελθόν και δεν διαρθώθηκαν – συμπληρώθηκαν δημιούργησαν μέγιστες υποχρεώσεις για αποζημίωση ή αρνητικότατα σχόλια στο διαδίκτυο.

3.- Από τούδε και στο εξής, δεδομένων των συχνότατων διακοπών του  ηλεκτρικού ρεύματος, παρακαλούνται  θερμά, άπαντες οι ιδιοκτήτες να εφοδιάσουν τις ιδιοκτησίες τους με ένα ή δύο ηλεκτρικά φανάρια μπαταρίας (φακούς) [flashlights – torches] ανάλογα του μεγέθους της ιδιοκτησίας και να αποφεύγουν την παροχή κεριών ή άλλων ειδών φωτισμού, τα οποία θα μπορούσαν να προξενήσουν εμπρησμό.

4.- Η πλήρης λειτουργικότητα, ασφάλεια και υγιενή της πισίνας, όπως και όλων των συναφών εγκαταστάσεών της είναι ευνόητο ότι πρέπει να αποτελούν την μέγιστη προτεραιότητα, τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του συντηρητή της, προς αποφυγή ατυχήματος.

5.- Θεωρείται δεδομένη – τέλος – η ύπαρξη σε κάθε ιδιοκτησία: Ανιχνευτή καπνού (από 1 σε κάθε όροφο), πυρίμαχης κουβέρτας (στην κουζίνα), πυροσβεστήρων και φώτων στις εξόδους κινδύνου σύμφωνα με τις οδηγίες του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχει – λυπηρότατα – παρατηρηθεί, καίτοι προβλέπεται από την μεταξύ μας συμφωνία (συμβόλαιο) να ελλείπουν από τις ιδιοκτησίες συγκεκριμένα πράγματα, που θα έπρεπε να υπάρχουν προς διευκόλυνση των νεο-αφιχθέντων πελατών, ειδικά εκείνων που έρχονται αργά το βράδυ.

Συστηματικά, ορισμένοι ιδιοκτήτες, αμελούν να αφήσουν στο ψυγείο ακόμη και μία φιάλη νερό (καίτοι γνωρίζουν ότι το νερό της βρύσης δεν είναι πόσιμο). Πέραν οιασδήποτε δεοντολογίας ή συμφωνίας, είναι ανθρώπινα απαράδεκτο να γνωρίζουμε ότι μια οικογένεια με μικρά παιδιά πρόκειται να έλθει τα μεσάνυχτα στην ιδιοκτησία μας (εν μέσω καύσωνα πολλές φορές) και να μην φροντίζουμε για την ύπαρξη ενός ή δύο φιαλών νερού.

Πρέπει ωστόσο να επαινέσουμε και κάποιους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ανθρώπινα και ευγενέστατα, σεβόμενοι τον πελάτη, αφήνουν τα πάντα (νερό, τσάϊ, καφέ, γάλα, κάποια μπισκότα ή φρυγανιές) ακόμη και φρούτα της εποχής.

Με αυτά υπόψη, αλλά και την μεταξύ μας συμφωνία, θα θέλαμε εδώ να συστήσουμε – υπενθυμίσουμε την υποχρέωση των ιδιοκτητών για παροχή των ελάχιστων παρακάτω αντικειμένων σε κάθε νέα άφιξη, τουλάχιστον για τις πρώτες ανάγκες:

Απαραίτητα αντισηπτικό χεριών (μία μεγάλη φιάλη ή 2-3 μικρότερες ανάλογα με την χωρητικότητα της ιδιοκτησίας)

Χαρτί Υγείας (σε κάθε τουαλέτα τουλάχιστον από ένα καινούργιο ρολλό)

1-2 φιάλες νερού (ανάλογα με τον αριθμό των πελατών)

Πετσέτες κουζίνας – πιάτων

Σφουγγαράκι πιάτων

Μικροποσότητα υγρού πλυσίματος πιάτων

Σκούπα, φαράσι, σφουγγαρίστρα

2-3 δόσεις απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων

2-3 ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων

Αλάτι – Πιπέρι (και ζάχαρη, εάν αυτή είναι σε φακελλάκια και απρόσιτη σε μηρμύγκια ή άλλα έντομα)


Είναι αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση του ιδιοκτήτη να έχει ενεργοποιημένα τα συστήματα θέρμανσης νερού του καταλύματος σε κάθε άφιξη, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να κάνουν αμέσα ντους, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Ο σχετικός δε διακόπτης στον κεντρικό πίνακα πρέπει να είναι κατάλληλα και ευδιάκρικα σεσημασμένος.

Αγαπητέ Συνεργάτη, Φίλε Ιδιοκτήτη,

Έχοντας την πεποίθηση ότι με το παρόν έχω καλύψει όλα εκείνα τα μικρά και σημαντικά που διέπουν την συνεργασία μας, αλλά και τις κοινές μας υποχρεώσεις όπως απορρέουν από αυτήν, θα ήθελα να κλείσω αυτή την επαφή με μία απλή υπενθύμιση:

«Τόσον εγώ, όσο και οι συνάδελφοί μου είμαστε πάντα στην ευγενική σας διάθεση επί 24ώρου, ώστε να συζητήσουμε και να επιλύσουμε άμεσα οιοδήποτε πρόβλημα ή απορία δημιουργηθεί».

Είναι κοινοί μας στόχοι η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και η συγκομιδή θετικότατων για τις ιδιοκτησίες μας σχολίων, οι οποίοι μπορούν μόνον να επιτευχθούν με την ειλικρινή και αδιάλειπτη μεταξύ μας συνεργασία.

Βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί από τώρα και στο εξής, σας ευχαριστώ όλους θερμά και σας εύχομαι από καρδιάς το καλύτερο δυνατόν.

Με εκτίμηση

 

Στέφανος Βλάχος

Premium Properties

A selection of properties with high quality and services.

Login to myEos

Gain free access to your Holiday planner, other useful holiday information and special offers.

Sign Up / Login